Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Χρήστος Κυριλής γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1984 και μεγάλωσε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 2002.

Την ίδια χρονία εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Τμήματος Ιατρικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας των σπουδών του και την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ξεκίνησε το 2011 το γενικό μέρος της ειδικότητας Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας στην κλινική Γενικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Αγρινίου. Συνεχίζοντας την εκπαίδευσή του από το 2014 εργάστηκε ως ειδικευόμενος Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κ.Α.Τ. στην Ά Ορθοπαιδική Κλινική μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019. Στο χρονικό αυτό διάστημα έλαβε μέρος σε πλειάδα χειρουργικών επεμβάσεων και συμμετείχε στη λειτουργία όλων των τμημάτων της Κλινικής. Στο ίδιο χρονικό διάστημα αποσπάστηκε στο Τμήμα Σκολίωσης και Σπονδυλικής Στήλης του Νοσοκομείου ΚΑΤ όπου συμμετείχε στη διάγνωση και αντιμετώπιση απαιτητικών περιστατικών, χρονίων και οξέων, που καλύπτουν όλο το φάσμα της παθολογίας της Σπονδυλικής Στήλης. Καθ'όλη τη διάρκεια της ειδικότητας παρακολούθησε πλήθος εκπαιδευτικών συνεδρίων και σεμιναρίων.

Συνεχίζοντας την εκπαιδευσή του φοίτησε στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα την Αποκατάσταση Βλαβών της Σπονδυλικής Στήλης και του Νωτιαίου Μυελού. Πλέον εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο Νοσοκομείο Υγεία καθώς και ως επιμελητής του τμήματος Σπονδυλικής Στήλης, Σκολίωσης και Ογκολογίας του Νοσοκομείου Metropolitan General. Διατηρέι ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό στην οδό Κατεχάκη 66.