ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΛΗΣ

Ορθοπαιδικός Χειρούργος

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Χρήστος Κυριλής γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1984 και μεγάλωσε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 2002.

Την ίδια χρονιά εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Τμήματος Ιατρικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας των σπουδών του και την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ξεκίνησε το 2011 το γενικό μέρος της ειδικότητας Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας στην κλινική Γενικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Αγρινίου.

Συνεχίζοντας την εκπαίδευσή του από το 2014 εργάστηκε ως ειδικευόμενος Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κ.Α.Τ. στην Ά Ορθοπαιδική Κλινική μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019. Στο χρονικό αυτό διάστημα έλαβε μέρος σε πλειάδα χειρουργικών επεμβάσεων και συμμετείχε στη λειτουργία όλων των τμημάτων της Κλινικής.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα αποσπάστηκε στο Τμήμα Σκολίωσης και Σπονδυλικής Στήλης του Νοσοκομείου ΚΑΤ όπου συμμετείχε στη διάγνωση και αντιμετώπιση απαιτητικών περιστατικών, χρονίων και οξέων, που καλύπτουν όλο το φάσμα της παθολογίας της Σπονδυλικής Στήλης. Καθ’όλη τη διάρκεια της ειδικότητας παρακολούθησε πλήθος εκπαιδευτικών συνεδρίων και σεμιναρίων.


Συνεχίζοντας την εκπαίδευσή του φοίτησε στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα την Αποκατάσταση Βλαβών της Σπονδυλικής Στήλης και του Νωτιαίου Μυελού. Πλέον εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο Νοσοκομείο Υγεία καθώς και ως επιμελητής του τμήματος Σπονδυλικής Στήλης, Σκολίωσης και Ογκολογίας του Νοσοκομείου Metropolitan General. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Λεωγ. Μεσογείων 409.



Υπηρεσίες

Ο Ιατρός σας προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με την πάθηση του ασθενή.


Σπονδυλική Στήλη

Η χειρουργική μας ομάδα έχει καταφέρει να ενσωματώσει όλες τις καινοτόμες τεχνικές ώστε να μπορεί να προσφέρει στον ασθενή λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.


Γόνατο

Yπάρχει ένα μεγάλο εύρος παθήσεων γύρω από την ευπαθή αυτή άρθρωση που κυμαίνεται από μια ήπια ρήξη συνδέσμου μέχρι και την καταστροφική αρθρίτιδα τελικού σταδίου.



Αθλητικές κακώσεις

Οι τραυματισμοί στον χώρο του αθλητισμού είναι πολύ συνήθεις, συνεπώς πρέπει να αντιμετωπίζονται τακτικά.


Τραυματισμοί

Βρίσκουμε λύση για το σύνολο των καταγμάτων.



Ώρες εργασίας


Δευ – Παρ
17:30 – 21:00
Σαβ – Κυρ
Κλειστά

Επικοινωνία


24/7 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

697 434 4837




Η άποψη των ασθενών μας



Άψογος στην δουλειά του!

Με βοήθησε πολύ με τους πόνους που είχα στην μέση.


Αναστασία Παπακώστα


Είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Ο ιατρός είναι πολύ εξυπηρετικός και έμπειρος.


Αντώνης Μαρινάκης


Σωστός επαγγελματίας!

Άριστος στην δουλειά του και σωστός επαγγελματίας.


Ανδρέας Παπακώστας


Εξαιρετικός!

Πολύ ευγενικός και με πολλές γνώσεις. Με έχει βοηθήσει επανειλημμένες φορές.


Ευγενία Αναστασίου

© 2023 Christos Kirilis | All Rights Reserved

Powered By

Digital Agency, Web Design Studio, eSHOP B2B, Athens, London

Ορθοπαιδικός | Χειρούργος